Florin Pastramă sare în ajutorul fiului Brigittei! „Îi ofer casa unde am locuit!”

 

După ce Brigitte și-a dat fiul din casă din cauza acuzațiilor de vandalism, Florin Pastramă a sărit în ajutorul lui Robert Sfăt și vrea să îi ofere un acoperiș deasupra capului. Soțul brunetei i-a transmis fiului Brigittei că poate sta în casa în care a locuit cu mama lui, până când lucrurile se vor calma.

Scandalul dintre Brigitte și fiul său pare că nu mai ia sfârșit. După ce Robert a lansat acuzații grave la adresa mamei lui, bruneta a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezmințit toate spusele fiului său și a explicat cum stă, de fapt, situația și de la ce a pornit totul!

Lumea mă condamna că eu nu îi dau bani cash și că vreau să îi cumpăr un acoperiș asupra capului. Eu voi lupta ca el să nu cheltuie banii pe prostii și cu persoane nepotrivite. Eu am tras foarte mult ca să îi rămână ceva. Mi-ar părea rău ca totul să se ducă pe apa sâmbetei.

Pot să spun doar că este prima dată când nu l-am mai lăsat să vină în casa mea. Și am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie. Am casa cu credit. Și mi s-ar fi anulat creditul. Eram pasibilă de pușcărie.” a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În conflictul dintre cei doi a intervenit și Florin Pastramă căruia i s-a făcut milă de ipostaza în care se află Robert și i-a oferit ca acoperiș deasupra capului casa în care a locuit cu mama lui și în care, în prezent, stă doar soacra Brigittei.

Florin Pastramă a spus în cadrul unei emisiuni tv că mama lui îl asteaptă cu brațele deschise și cu masa pusă: „Să-și vadă de treaba lui, să mă sune pe mine. Îi ofer casa unde am locuit eu până se rezolvă toate problemele. Mama mea îl așteaptă cu brațele deschise, cu masa pusă, ca și la noi. Noi vrem să fim uniți, nu vrem să-i facem rău, cu cuvinte mă refer. Doar să mă sune să stăm de vorbă”, a spus Florin Pastramă în cadrul unui interviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest