Florin Piersic, decizie radicală! Ce va face actorul la 79 de ani

 
+2 click pentru
galerie

Florin Piersic a declarat, sâmbătă, la "Star Magazin", de la Antena Stars, că nu a înţeles întrebarea unui reporter şi, pentru că nici nu i s-a explicat, ulterior, despre ce era vorba, răspunsul lui a apărut în presă cu totul denaturat. Prin urmare, Piersic a luat o decizie radicală.

"De azi înainte, nu mai răspund niciunei cereri de a da interviuri. Merit, la cei 79 de ani, să mă criticaţi, dar să-mi întindeţi o mână, să mă mângâiaţi şi să-mi spuneţi <>", a mărturisit Florin Piersic.

Cu lacrimi în ochi, Florin Piersic a mai povestit un episod emoţionant pe care l-a trăit datorită admiratorilor săi. "Nu pot să vă spun ce senzaţie am avut când toţi au ieşit în faţa teatrului şi m-au luat pe sus şi m-au dus într-un pub unde am mai stat încă trei ore cu ei, le-am scris şi am făcut poze. Pe stradă, a oprit o maşină lângă mine şi am auzit <>. Doi băieţi mi-au spus că vor să facă poză cu mine, că mă iubesc. Erau într-o maşină de gunoi mare. Am făcut poze, ei s-au urcat înapoi şi mi-au făcut cu mâna", a mai spus Florin Piersic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest