Florin Piersic, dezvăluiri despre aventura pe care a avut-o cu Angela Similea: „Am fost într-un amor nebun”

 
+3 click pentru
galerie

Florin Piersic a făcut dezvăluiri incredibile despre aventura pe care a avut-o cu Angela Similea! Pe lângă scenetele în care formau un cuplu, cei doi au trăit și o frumoasă poveste de dragoste în spatele cortinei. Despre „amorul nebun” și despre motivul pentru care nu și-a părăsit soția, ca să rămână împreună cu Angela, a vorbit, cu lux de amănunte, Florin Piersic!

Florin Piersic și Angela Similea au reprezentat un ideal de cuplu pentru tinerii din anii 70-80. Și chiar dacă la momentul respectiv povestea lor de dragoste era bazată doar pe zvonuri, iată că la mai bine de 30 de ani a fost confirmată chiar de protagonistul idilei.

Florin Piersic a mărturisit că era imposibil ca între el și Angela Similea să nu se lege ceva, dat fiind că între ei exista o tensiune sexuală atât de mare, încât putea fi tăiată cu cuțitul. Mai mult de atât, marele actor a dezvăluit că au trăit „o poveste de dragoste frumoasă”.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere", a povestit actorul.

În timpul „amorului nebun”, Florin Piersic era căsătorit cu actrița Anna Szeleș, iar Angela Similea cu olandezul Jan Hilgen. Și chiar dacă aventura a avut loc în timpul regimului comunist, divorțul celor doi nu ar fi fost atât de blamat, pentru că deja erau considerați un cuplu.

Însă lucrurile nu s-au petrecut așa, iar Florin Piersic și Angela Similea au decis să continue căsniciile pe care le aveau, în ciuda poveștii de dragoste pe care o trăiau împreună. Din serie dezvăluirilor, marele actor a explicat și care a fost motivul pentru care nu a vrut să se despartă de soția sa, în detrimentul "amantei". 

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine", a declarat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest