Florin Piersic, interviu de colecţie! "Am mers în ţara Sfântă de 39 de ori"

 
+2 click pentru
galerie

E un actor desăvârşit şi a reuşit să câştige admiraţia a mii de oameni .. atât în România, cât şi peste ocean. Florin Piersic ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre credinţa în Dumnezeu.

Florin Piersic a acordat reporterilor Antenei Stars un interviu în exclusivitate, în care a mărturisit ce i-a făcut pe cei din Israel să-i cheme de 38 de ori. Acesta a explicat că a avut ocazia să viziteze Ţara Sfântă de 39 de ori şi întotdeauna s-a întors.

"Eu nu sunt o persoană excepţională. Eu sunt un om normal, un oarecare, zic eu, de asta nu îmi place ca lumea să îmi spună 'maestre. Eu sunt unul dintre actorii români care am fost în Ţara Sfântă de 39 de ori. Am fost primit acolo extraordinar. Nicăieri nu am găsit un public mai cald, mai nostalgic, cum l-am găsit acolo, în Israel. Prima dată când am fost am spus o poezie: 'Doamne Dumnezeul,e cât o să mai răbdăm noi poezia referindu-se ca în războiul extraordinar din '44, evreii erau deportaţi la lagărele naziste', poezia asta mi s-a dat mie şi aşa mare succes am avut că apoi mereu am fost invitat", a mărturisit Florin Piersic.

"Am fost primit acolo extraordinar. Nicaieri nu am gasit un public mai cald, mai nostalgic, cum l-am gasit acolo in Israel. Prima data cand am fost am spus o poezie: Doamne dumnezeule, cat o sa mai rabdam noi poezia referindu-se ca in razboiul extraordinar din 44, evreii erau deportati la lagarele naziste, poezia asta mi s-a dat mie si asa mare succes am avut ca apoi mereu am fost invitat", a explicat artistul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest