Florin Piersic, mesaj dureros după decesul Florinei Cercel! Este devastat de moartea fostei iubite

 
+2 click pentru
galerie

Florina Cercel a trecut în nefiinţă, marţi dimineaţă, la vârsta de 76 de ani, după ce timp de o lungă perioada de timp s-a confruntat cu cancerul la plămâni. După ce a primit tragica veste, că fosta lui iubită şi parteneră de scenă a murit, Florin Piersic a transmis un mesaj cutremurător în mediul virtual.

Florin Piersic a povestit cum a primit vestea dispariţiei acesteia şi a detaliat tot amalgamul de sentimente prin care a trecut. De asemenea, actorul a menţionat că atunci când a fost sunat pentru a fi anunţat, a avut o presimţire rea.

"Vi s-a întâmplat vreodată să primiţi un telefon si cel de la celălalt aparat să vă spună că a plecat din lumea asta o persoană dragă? In dimineaţa asta, eu am răspuns, cu o strângere de inimă, aşa, ca o presimtire. Aud vorbele care mi se spun, dar parca mintea mea refuză sa le inteleagă, le respinge ca pe o greseală enorma, de parca aşa ar putea sa le anuleze, sa dea timpul inapoi si iar inainte reparand eroarea destinului. Dar nu se întamplă aşa şi încep să inteleg ca Florina Cercel, buna si iubita mea partenera, nu mai este. Cum adica? Asa ceva nu se poate?! Doar acum patru zile am vorbit la telefon. La Cluj, cu doua luni în urmă, o aplaudam din loja în piesa in care cu multi ani in urma eram parteneri pe scena Nationalului bucurestean,” Gaitele” lui Alexandru Chiritescu. O viata am fost parteneri de teatru. Sub bagheta regizorului Alexandru Tocilescu, pe platoul televiziunii române, in anii din urma am jucat in “Ultima Halta spre paradis”. Doamne, ce fericită a fost să fim iar împreună! Si in toată aceasta viata, nu trecea săptămână fără să imi scrie mesaje, unele din cele mai frumoase pe care le primeam. Ce vreti?! Frati de zodie si de nume. Ea era născuta pe 28 ianuarie, eu pe 27. O zi ne despărţea, dar ne sarbatoream împreuna, chiar daca uneori de la distanta. Vedeti voi, cei care cititi aceste randuri? Sunt prietenii care nu mor niciodată pe care nici timpul, nici distantele nu le alterează. Florina Cercel m-a iubt. Ca partener si ca prieten. Si eu pe ea in egala masura. Te plang scumpa mea Florina.Imi vei lipsi teribil!

Cu sufletul îndoliat, al tău Florin", este mesajul apărut pe pagina lui Florin Piersic.

Trupul neînsufleţit al actriţei Florina Cercel va fi depus joi, la Teatrul Naţional Bucureşti, în cadrul Sălii Mari, la ora 10:00, iar ceremonia de înmormântare va avea loc în cursul aceleaşi zi, cu onoruri militare, de la 13:00, la Cimitirul Bellu Ortofox, pe Aleea Artiştilor.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest