Florin Ristei ia în calcul să părăsească țara: „Nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta”

 

Îndrăgostit până peste cap de logodnica Naomi Hedman, prezentatorul TV se gândește să se stabilească în capitala Marii Britanii alături de aceasta.

 

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început la X Factor, acolo unde cei doi s-au intersectat pentru prima oară, el în calitate de jurat, ea de concurentă. După încheierea concursului a început idila dintre cei doi. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață și este dispus să-și schimbe radical viața alături de aceasta.

 

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a declarat cântărețul pentru OK Magazin.

 

Artistul nu a ascuns faptul că și-ar dori copii alături de Naomi, iar pentru dezvoltarea armonioasă a acestora ar fi dispus să se mute în Londra cu familia: „M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț”.

 

De altfel, în cadrul unui interviu acordat la început de an pentru revista VIVA, Naomi Hedman a recunoscut că adaptarea în țara noastră nu a decurs tocmai fericit: „Nu cred ca mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest