Florin Ristei, părăsit de iubită: "Nu aş fi compatibil cu o femeie care să nu-mi împărtăşească spiritul spontan şi libertin!"

 
+2 click pentru
galerie

Fanele lui vor fi din nou fericite. Florin Ristei este din nou singur! Una dintre cele mai focoase dansatoare i-a dat liber artistului şi a ajuns în braţele cui şi-a dorit.

Odată cu câştigarea marelui premiu de la X Factor, Florin Ristei a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. A avut parte de multe relaţii, dar se pare că unele nu au fost de lungă durată. Un exemplu concret este şi relaţia artistului cu o focoasă dansatoare care, de ceva vreme l-a părăsit. Culmea, l-a înlocuit imediat cu un alt nume "greu" din industria muzicală.

Cu toate că Ristei şi Laura au fost surprinşi împreună, iar artistul posta pe contul lui de socializare poze tipice unui cuplu în care dragostea pluteşte în aer, nici unul nu a recunoscut că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă relaţie de prietenie. Nu a mai durat mult şi nu au mai apărut poze de niciun fel cu cei doi, ba mai mult, Laura a făcut o nouă cucerire.

Bărbatul pe care îl are acum alături este Bogdan Păuna. Dacă ne luăm după zâmbetul larg din poze, se pare că între cei doi este o relaţie frumoasă, încărcată de fericire.

Aflaţi mai multe detalii chiar de la Florin Ristei, urmărind un interviu exclusiv marca Antena Stars!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest