Florin Ristei și Carmen Grebenișan, un cuplu de senzație la „Chefi la Cuțite”! În ce relații au rămas cei doi

 

Florin Ristei și Carmen Grebenișan au format un duo de senzație în cadrul emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”. Foștii concurenți de la „Asia Express” au făcut show și au venit cu un preparat cu totul și totul deosebit!

Câte nu s-au spus și câte nu s-au scris despre Florin Ristei și Carmen Grebenișan, după participarea la „Asia Express”. Lumea i-a cuplat, ba chiar mulți au crezut că motivul despărțirii blondinei de fostul iubit a fost chiar cântărețul. Numai că nu a fost așa, după spusele vlogger-iței.

Mai mult de atât, la scurt timp după revenirea în România, Carmen Grebenișan s-a cuplat cu Alex Militarul, studentul la Farmacie cu care s-a mutat împreună și care, între timp, i-a devenit și logodnic.

Cât despre relația care a rămas între blondină și Florin Ristei, se pare că este una de prietenie, iar drept dovadă stă participarea amândurora la „Chefi la Cuțite”.

Deși a mai fost o dată în cadrul emisiunii culinare și a obținut un singur cuțit din partea lui Sorin Bontea, de data aceasta Florin Ristei speră să le primească pe toate, dat fiind că alături are un ajutor de nădejde.

Eu am mai fost aici, am și gătit, dar atunci am luat un singur cuțit, de la chef Bontea. De data asta sper să obțin și recunoașterea celorlalți", a povestit Ristei.

Cât despre ce preparat au pregătit și cum s-a desfășurat pregătirea lui, puteți să vedeți chiar în seara asta, de la 20:30, pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest