Florin Ristei și concurenta de la „X Factor”, Naomi Hedman și-au oficializat relația! Imagini tandre cu cei doi/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

La scurt timp după apariția zvonurilor că Florin Ristei și concurenta de la „X Factor”, Naomi Hedman ar forma un cuplu, cei doi și-au oficializat relația, prin intermediul unor imagini publicate pe conturile lor de socializare!

Iată că a răsărit, din nou, soarele pe strada lui Florin Ristei! Și spunem asta pentru că juratul de la „X Factor” a trecut printr-o despărțire dureroasă, după ce fosta lui iubită, Marinela, l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Florin Ristei și concurenta de la „X Factor”, Naomi Hedman sunt împreună

Englezoaica superbă care i-a fermecat pe jurații „X Factor” prin apariția impecabilă și cu vocea ei specială, i-a pus inima pe jar lui Florin Ristei. Iar drept dovadă stau imaginile pe care le-au postat pe conturile lor de socializare, în ipostaze care mai de care mai tandre.

Mai mult de atât, chiar dacă nu formează un cuplu de mult timp, Florin Ristei și Naomi Hedman au plecat împreună într-o vacanță de vis.

Se pare că în sejur, se află și ceilalți membrii ai trupei lui Ristei cu care artistul face repetiții de zor, iar frumoasa mulatră se bucură de talentul muzical al iubitului său pe care, ori de câte ori are ocazia, îl filmează și îl postează pe contul ei de socializare, în semn de mândrie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest