Florin Rusu a explicat de ce a dus-o pe Bianca Pop la socrii: „E munte acolo, nu avea de unde să-și procure substanțe și alcool!”

 

Bărbatul a răspuns și acuzațiilor făcute de Roxana Prințesa Ardealului împotriva fostei ispite, potrivit cărora i-a spart buza băiatului ei.

 

Florin Rusu s-a hotărât să intervină în scandalul dintre Roxana Prințesa Ardealului și fosta lui parteneră, ispita Bianca Pop. Roxana a acuzat-o pe aceasta că i-a spart buza băiatului ei. În exclusvitate pentru Antena Stars, Florin Rusu a dezvăluit că totul a fost de fapt un accident, lipsind intenția de a-i pricinui ceva grav celui mic.

 

„S-a jucat și ea cu copilul în curte acolo și a fugit tare după ea... și noi îi spuneam să nu mai alerge așa tare după copil și nu a ascultat, și tot l-a împins, l-a împins, l-a împins până când a căzut copilul și și-a spart buza. Nu a fost cu intenție, nu a spus nimeni că a fost vreo intenție, a fost pur și simplu o joacă, doar că ea nu a ascultat”, a mărturisit Florin Rusu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

 

Florin Rusu a expicat și cum a ajuns Bianca Pop la socrii săi, acolo unde se afla copilul: „Am luat-o pe ea la socrii mei acolo pentru că e frumos, e munte acolo și am crezut că se recreează și femeia, își revine, nu are de unde să își procure anumite substanțe și alcool și atunci am zis că este mai ok acolo. Socrii mei sunt foarte omenoși și în momentul când i-am sunat și le-am spus că vreau să ajut această fată, au fost de acord cu mine”, a mai spus Florin Rusu.

 

Florin Rusu a anunțat în urmă cu câteva zile că a pus punct relației cu Bianca Pop, întrucât aceasta continuă să vorbească cu foștii parteneri. „Pe mine tradarea ma doare cel mai tare. E vorba de mai multe chestii in spate. Ea mai tine legatura si cu fostii. Ea vrea să fie doar pe micile ecrane, mie nu imi place sa ies in atentia tuturor. Eu caut o femeie de casă, ea vsează la cluburi și alte lucruri. Consider că nu ne potrivim și o să caut pe altcineva. Foarte multe gelozii din partea ei și nu-mi plac. Are legătură cu multe lucruri. Eu nu pot să stau să-i bag mințile în cap. Ea a postat niște chestii foarte urâte. Eu am încercat să o ajut foarte mult, dar degeaba. Eu nu mai pot să am grijă de ea, trebuie să îmi cresc copilul”, a mărturisit Florin Rusu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest