Florin Rusu s-a întors la „Prințesa Ardealului” și a făcut planul: „Ne dorim, însă nu acum!”

 

Roxana „Prințesa Ardealului” și Florin Rusu s-au împăcat și sunt gata să facă pași importanți pentru întărirea relației.

 

Florin Rusu a părăsit-o în cele din urmă pe Bianca Pop și s-a întors la mama copilului lui, Roxana „Prințesa Ardealului”. Cei doi, care-l au împreună pe Dominic, vor să îi facă acestuia un frățior, mai ales că micuțul își dorește foarte tare acest lucru. În exclusivitate la Antena Stars, cei doi au vorbit despre planurile pe care le au împreună.

 

"Da ne dorim încă un copil, mereu îl întreb pe Dominic și el zice da. Nu știu dacă stie el ce înseamnă un frățior. Ne dorim, însă nu acum.“, au declarat Roxana “Prințesa Ardealului” și Florin Rusu, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Firesc, cei doi vor să-și lege destinele și în fața divinității. ”Niciuna dintre ele nu avea ce are Roxana, iar atunci m-am decis să mă reîntorc înapoi la ea, iar cu ajutorul lui Dumnezeu ne-am împăcat. Tot ce am avut în spate au fost doar dintre ”fantome”, iar de comun acord am decis să ne creștem copilul împreună, să ne vedem de viață în continuare și de ce nu, să ne și căsătorim dacă e cazul”, a declarat Florin Rusu în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest