Florin Salam a ajuns acasă! Roxana Dobre, ultimele informații despre starea de sănătate a manelistului

 

Cunoscutul manelist a câștigat lupta cu Covid 19, a fost externat din spital și a ajuns acasă, în brațele soției. Când va urca din nou pe scenă!

 

Florin Salam a ajuns, în sfârșit, acasă, după mai multe zile în care s-a aflat sub atentă supraveghere medicală, urmare a unei forme mai severe a infecției cu Covid 19. Celebrul artist a fost externat și a ajuns în brațele soției. Roxana Dobre, într-o discuție cu reporterii Antena Stars, a dezvăluit că soțul ei se simte mult mai bine, a ajuns deja acasă, iar în doar câteva zile urmează să urce din nou pe scenă, fiind așteptat cu sufletul la gură de către fanii săi. Salam va susține un spectacol alături de Betty Vișănescu, fiica sa.

 

Sâmbătă seara, manelistul a fost victima unui fake news, pe rețelele de socializare răspândindu-se zvonul că ar fi murit. Betty Vișănescu, fata lui Salam, a fost prima care a negat informația: Cum poți să scrii un mare FAKE de știre omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu! Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit. M-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați să mai postați asemenea mizerii pe Instagram și Facebook. Nici n-am cuvinte. Acel om care a scris acel material e un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți acolo, în meseria ta. N-ai ce să faci. N-am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (...) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”, a spus Betty Vișănescu pe Instagram.

 

Nora lui Salam, Mihaela, a declarat în exclusivitate pentru colegii de la Spynews: ”Mulțumim lui Dumnezeu este într-o stare stabilă, e totul ok, ne dorim să nu mai fie date alte știri, 90% din România a intrat în panică, inclusiv familia. Am intrat în panică. Știrea a fost dată tot de cineva din cercul lui care nu s-a gândit ce face. Această știre nu mi se pare de bun gust. Nu mai am cuvinte. Suntem cu nervii la maxim. Este într-o stare stabilă, e internat, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID. Totul este sub control și dorim să se infirme știrea dată”.

 

Chiar Salam, pentru a nu mai exista niciun dubiu, a postat: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit, iar din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vor revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine, Pro TV”. Apoi a făcut și un live, pentru a confirma că este în viață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest