Florin Salam, probleme cu legea, după ce a cântat la un botez cu 300 de persoane! Ce pedepse s-au dat

 

Ghinioanele se țin lanț de Florin Salam! Manelistul are noi probleme cu legea, după ce a cântat la un botez cu 300 de persoane. Toate regulile impuse pe perioada stării de alertă au fost încălcate în cadrul evenimentului, iar Poliția s-a sesizat și a început o anchetă! Ce pedepse s-au dat?

Florin Salam a fost vedeta serii în cadrul unui botez unde au fost invitate peste 300 de persoane. Petrecerea a avut loc într-un spațiu închis, motiv pentru care oamenii legii au început o anchetă!

„Din verificările efectuate de către polițiștii ilfoveni, a rezultat faptul că în data zilei de 4 iulie a.c., într-o unitate de profil, de pe raza orașului Otopeni, a fost organizată o petrecere privată, în baza unui contract, potrivit căruia era permis accesul unui număr de 20 de persoane într-un spațiu închis și 50 de persoane pe terasa aferentă salonului”, au comunicat oamenii legii.

În apărarea lor, organizatorii evenimentului susțin că vremea rea a fost cea care i-a obligat să mute petrecerea în interior. Motivul invocat nu i-a înduplecat deloc pe oamenii legii, ci din contră, i-au facut să împartă amenzi usturătoare tuturor celor prezenți.  

„În urma activităților specifice efectuate, polițiștii orașului Otopeni au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenda în valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului și o sacțiune contravențională, aplicată beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2500 de lei”, mai arată comunicatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest