Florin Salam a răbufnit la adresa lui Alex Bodi

 


Florin Salam este revoltat, iar cu manelistul a făcut un live pe pagina lui de Facebook și a explicat detalii despre afacerea în care s-a băgat, iar cântărețul a susținut că nu a știut prea multe detalii și credea că este un joc obișnuit.

Florin Salam îl face praf pe Alex Bodi în afacerea NFT-urilor, iar manelistul a ținut să facă precizări concrete pe rețelele de socializare. Aceasta este o afacere de sute de mii de euro în care Alex Bodi investit sume fabuloase.

''Eu am crezut că este un joc, de fapt, un joc pentru fanii noştri, un joc mai copilăresc. Nu am ştiut eu că este vorba de afaceri, că dacă ar fi mi-aş face singur. Eu, pe numele meu, vreau să mă îmbogăţesc eu. Când intri într-o situaţie de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine. Dacă voi îmi faceţi mie un avantaj, trebuie şi voi să aveţi avantaje pe tema aceasta.

Vă dau cuvântul meu de om, am ştiut că e doar un joc. Vezi, dacă eu întotdeauna sunt aşa... pe străzi, alerg, mintea mea este în 1000 de părţi. N-am ştiut că cineva face pe spatele meu... aşa că, oameni buni, eu m-am retras din chestia asta cu.... Probabil, dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi şi el se ţinea de cuvânt, rămâneam şi ţineam şi lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.'', a declarat Florin Salam pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest