Florin Salam a uitat-o pe Fănica! „Nu mai e nicio legătură, absolut deloc!”

 

Copiii manelistului au organizat o pomană pentru mama lor care ar fi împlinit 39 de ani. Cumnatul lui Florin Salam a dat cărțile pe față, spunând care este relația pe care celebrul cântăreț o are cu fosta familie.

 

Betty și Dani, cei doi copii ai Fănicăi și ai lui Florin Salam, au făcut pomană pe 11 septembrie, când regretata lor mamă ar fi împlinit 39 de ani. Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars, că manelistul nu a participat la eveniment. Mai mult, fratele Fănicăi susține că Salam nu mai păstează legătura cu familia, după ce și-a refăcut viața.

„Noi nu avem nicio legătură cu Florin Salam. El are familia lui, are nevasta lui, are copiii lui, și-a refăcut familia lui. Era normal să-ți refacă o familie, cu toate că a stat destul, 7-8 ani, și a suferit după sora mea. Cu el chiar nu avem nicio legătură, absolut deloc. Nici măcar nu ne vedem la un an, așa să zicem ”La muți ani” sau ”Salut”, a declara Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, la Antena Stars.

De asemenea, Florin Albu a precizat că nici anul trecut Florin Salam nu a fost la pomana regretatei sale soții. Așadar, cumnatul artistului a explicat că dacă vrea să facă separat o pomenire, este liber să facă acest lucru singur

”Nu a fost nici anul trecut. Nici nu aveam nevoie să fie el. Dacă vrea să își facă o pomană în numele nevestei lui, putea să își facă el separat.”, a mai adăugat Florin Albu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest