Florin Salam, dus cu poliția la audieri! De ce este acuzat cântărețul de manele

 

Regele Manelelor este implicat într-un nou scandal, după ce a fost acuzat că a luat bani pentru o cântare, dar nu s-a mai prezentat la eveniment.

 

Începutul de an nu a fost tocmai excelent pentru cel supranumit Regele Manelelor: luna și scandalul. Acesta a fost acuzat de o damă de companie că a bătut-o în prima zi din 2024, într-o camera de hotel din București. Acum, la începutul lui februarie, noi acuzații la adresa lui Florin Salam: de data aceasta de înșelătorie!

 

Cazul este vechi de vreo 3-4 ani. Concret, Florin Salam ar fi încasat 5.500 de euro de la un bărbat pentru a-i cânta la nuntă, dar nu s-a mai prezentat la eveniment. Nu au existat documente justificative ale plăților, înțelegerea fiiind verbală. Mirele înșelat a dezvăluit prima oară ce s-a întâmplat la Xtra Night Show.

 

Apoi, la Antena3 CNN Laurențiu Bîțu din Târgoviște a povestit cu lux de amănunte: ”I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele. Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat, atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea...”

 

Urmare a acestor acuzații, Florin Salam a fost escortat de poliție și dus la audieri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest