Florin Salam, fabrică de bani! A ajuns să câştige 5.000 de euro pe oră!

 
+2 click pentru
galerie

Florin Salam nu este doar cel mai apreciat şi solicitat artist, dar se numără şi printre cântăreţii plătiţi pe măsură! În weekend-ul acesta, vocea manelistului va răsuna în sfârşit pe o scenă din România după concertele susţinute dincolo de graniţe, motiv de bucurie pentru fanii lui.

Florin Salam a revenit în forţă, iar contractele au curs gârlă pentru el. Dacă până acum a susţinut concerte doar dincolo de graniţe, iată că de data aceasta vocea artistului va răsuna weekendul acesta şi pe o scenă din ţară, mai exact la un eveniment, la Ialomiţa.

"Într-adevăr aşa este! De la ora 00:00 la ora 2:00 o să cânte la o nuntă care a fost plătită din februarie 2014. La ora 11 pleacă în Italia fiindcă seara cântă la un club de la 1 la 3, în noaptea de duminică spre luni. Luni seara se întoarce în ţară şi pleacă pe 30 pentru cinci zile," a spus Puiu Gheorghiu, prietenul lui Florin Salam, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Salam are de susţinut concert după concert, iar banii trag la el. Ca să nu mai spunem că poate încasa chiar şi 15000 de euro pentru trei ore de cântat.

"În funcţie de eveniment şi de natura evenimentului între 3500 şi 5000 pe oră," a mai spus prietenul lui Florin Salam.

Dacă profesional îi merge bine, pe plan sentimental îi merge şi mai bine. Anul ăsta o va duce pe Roxana în faţa altarului.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena 1

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest