Florin Salam nu a putut participa la înmormântarea tatălui său: ”I-a crescut tensiunea foarte mult”

 

Pierderea suferită de Florin Salam a fost una imensă pentru manelist, care a fost copleşit de durere şi nu a participat la înmormântare.

Chiar dacă și-a dorit foarte mult să fie pe ultimul drum alături de tatăl său, Florin nu a reușit să participe la înmormântare, așa că a rămas în casa părintească alături de mama lui, care, la rândul său, nu a participat la înmormântare din cauza unui accident vascular.

Puiu Gheorghiu, impresarul lui Florin, a dezvăluit pentru Antena Stars ce s-a întâmplat.


”Roxana a fost partea cerebrală a familiei. Roxana a plecat de la cimitir, Florin nu a putut să meargă, nu a vrut să fie ultima imagine cu tatăl său când îl bagă în mormânt. Nu a băut decât apă și energizant și când au venit preoții i-a crescut tensiunea foarte mult. A suferit în tăcere și Roxana a suferit în tăcere. I-am zis acesteia să vină acasă, că a întrebat Florin de ea. Am avut pregătite niște pastile, i-am dat calciu, magneziu și niște întăritoare, ca să treacă peste. Nu a fost atât de grav. Este grav că noi ne speriem”, a spus Puiu Gheorghiu.

”A plâns că nu a mers, i-a fost foarte greu și mă bucur că a putut să plângă. A încercat să fie tare pentru el”, a mai spus acesta la Star Magazin.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest