Florin Salam, prima apariţie, după ce s-a spus că este grav bolnav! Cum a fost surprins artistul/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Florin Salam a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Dar iată că acum a avut şi prima apariţie, după ce s-a spus că artistul se confruntă cu mari probleme de sănătate, motiv pentru care a fost internat într-un spital din Statele Unite ale Americii.

În urmă cu puţin timp, vestea că Florin Salam a fost internat într-o clinică de peste Ocean, a făcut înconjurul internetului. Chiar dacă părea că anunţul a fost postat chiar de iubita manelistului, pe o reţea socială, se pare că altul era adevărul. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Betty Stoian, fiica celebrului manelist, a explicat că în ciuda faptului că artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate, din cauza extenuării şi al stresului, acum, starea sa se îmbunătăţeşte pe zi ce trece.

Şi da! Aşa este! Fiica sa a avut mare dreptate! După ce a luat o pauză şi a stat o bună perioadă de timp în linişte, acum a apărut prima imagine cu artistul în care pare că este mai bine ca niciodată. Florin Salam a petrecut seara trecută alături de Culiţă Sterp, iar iubitul lui Carmen de la Sălciua nu a ratat şansa de a se fotografia cu „Regele Manelelor”.

Mai mult de atât, imaginea a venit însoţită de o descriere cu accente amuzante, semn că petrecerea a fost extrem de frumoasă şi s-au simţit bine unul în compania celuilalt: "Vă pupăm! 😘 Eu nu prea încap în poză, dar e ok 😂" a scris Culiţă Sterp, în dreptul imaginii postate pe una din reţelele sociale pe care este activ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest