Florin Salam, pus la pământ de familia primei soții! Acuzații grave la 11 ani de la moartea Fănicăi! VIDEO

 

Mama și fratele primei soții a lui Florin Salam au făcut acuzații grave contra manelistului, la 11 ani de la decesul Fănicăi. Cei doi au acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars unde au vorbit cu lux de amănunte despre toate greutățile cu care s-au confruntat după moartea femeii, cât și despre comportamentul cântărețului.

Moartea fulgerătoare a Fănicăi, pe numele real, Ștefania Stoian a lăsat un gust amar pentru toți oamenii care au iubit-o, cât si foarte multe întrebări care nu au primit niciodată un răspuns.

Familia Ștefaniei îl acuza pe Florin Salam de faptul că nu s-a ocupat deloc de ea atunci când a aflat că suferă de o boală necruțătoare și mai mult decât atât, după moartea Fănicăi, manelistul le-a interzis să își vadă nepoții.

„S-au iubit, dar după decesul ei, Florin s-a schimbat foarte tare. A fost influențat. Eu eram mândră de amândoi, dar au intervenit niște discuții și niște probleme. Eu am observat că el s-a răcit cam după patru-cinci ani de la deces. Nu mai colabora cu noi. Am avut momente când nu ne primea la copii, nu ne dădea voie să discutăm cu ei! Ne spunea că Fănica nu mai există și că nu mai vrea să știm de noi. Nu mi-a rămas nimic de la Ștefania! Averea sunt copiii! Ne-am retras pentru că nu ne primea o perioadă”, a declara mama Fănicăi.

„Joacă un rol. Spune numai lucruri neadevărate. El a pus la cale toată situația asta cu familia lui. Nici în ziua de astăzi eu nu știu de el a renunțat la noi. Fănica în coșciug, la priveghi spunea că copiii vor fi tot cu noi. Multă lume nu știe, dar e foarte vulgar! Foarte urât ne-a vorbit! El știe mai bine! O persoană i-ar fi zis că nu face bine, iar el a spus *Poftim?! Îi fac eu să uite și de mama lor! Atunci noi am încheiat cu el și n-am mai colaborat”, a mai spus femeia.

I s-au adus acuzații și mai grave

Mama și fratele Fănicăi au fost dați afară din casă de manelist, însă i-au rechemat în momentul în care a conștientizat că surorile lui nu se pot descurca singure cu doi copii.

Cât despre boala Fănicăi, fratele Fănicăi sustine că Florin Salam a știut de la început că este bolnavă soția sa, dar chiar și așa a preferat să închidă ochii și să arunce toată povara în cârca familiei ei.

„A zis că el n-a știut că nu e bolnavă Fănica. De ce n-a avut puterea să zică adevărul? De la ce a murit Fănica? Cineva din familia lui a avut grijă ca Fănica s-a ajungă acolo unde este”, a spus fratele. „Dacă n-o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața”, a completat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest