Florin Salam, război cu destinul nemilos! O viaţă urmărită de necazuri, parcă aduse de blestem!

 

O viaţă urmărită de cele mai mari nenoriciri aduse parcă de un blestem! De la moartea soţiei, la cea a tatălui, Florin Salam a avut un succes uriaş umbrit de loviturile crunte ale sorţii crude!

Florin Salam e îngenuncheat de durere. Artistul primeşte lovitură după lovitură din partea destinului. Era 12 aprilie, 2009 când soţia l-a părăsit pentru totdeauna. Cu toate că artistul ştia că starea ei de sănătate era foarte gravă, a sperat până în ultima clipă că Dumnezeu se va îndura de iubirea dintre ei doi şi o va salva. Destinul însă a fost necruţător, iar Fănica a pierdut lupta cu moartea chiar de Florii, de ziua artistului.

A urmat o înmormântare cu un cortegiu impresionant, întins pe câţiva kilometri, cu petale de trandafir aruncate în faţa maşinii funerare şi cu un covor roşu imens întins pe aleea din cimitir. Povestea de iubire pe care au trăit-o Florin Salam şi Fănica a stârnit valuri de compasiune şi lacrimi. Pentru artist, ultimul drum al Ştefaniei a fost cel mai lung, şi cel mai dureros.

A fost un drum de unde Florin s-a întors singur, doar pentru a avea grijă de cei doi copii rămaşi orfani de mamă.  După tragedie, au urmat apoi ani buni de singurătate şi suferinţă. Florin Salam nu s-a mai ataşat sentimental de nicio femeie. Mai mult, a urmat o perioadă neagră în viaţa artistului.

După ani de rătăcire, Florin Salam a început o relaţie controversată cu Roxana Dobre. Viaţa lui a început să intre însă pe un făgaş normal iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume micuţa Jaquelline.

Când credea că a ieşit soarele din nori, destinul i-a dat o altă lovitură cruntă. După o lungă suferinţă dusă pe picioare, tatăl manelistului a pierdut lupta cu boala. Stâlpul familiei, omul pe care manelistul îl vedea ca pe un Dumnezeu a plecat să vegheze de sus. Suferea de cancer la gât. O boală nemiloasă care l-a răpit de lângă cei dragi. Florin era foarte atașat de bătrânul lui tată. î

A încercat din răsputeri să îl salveze din ghearele morții și l-a tratat în străinătate, la cei mai buni medici, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru el.  În urmă cu jumătate de an, nimic nu prevestea tragedia ce avea să se întâmple.  La botezul mezinei lui Salam, tatăl lui plângea de fericire şi îşi privea cu mândrie familia.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest