Florin Salam și Jador, replici acide despre cine ar merita să fie locul 1 în trending! „Vine unul d-ăsta mic, după ploaie”

 

Un nou scandal în lumea maneliștilor! Florin Salam s-a arătat iritat de succesul pe care l-a avut în ultima vreme Jador, astfel că nu a stat pe gânduri și a făcut o serie de remarci despre cei care predomină, la ora actuală, trending-ul de pe YouTube.

Așa cum era de așteptat, conflicul între generații a inceput să își facă simțită prezența și în lumea manelelor. Dacă înainte s-a abținut de la comentarii despre noii artiști din industrie, de această dată, Florin Salam a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume.

Cel supranumit „Regele manelelor” a dezvăluit că se simte deranjat de succesul subit pe care îl au maneliști tineri, făcând comparație cu cei din generația lui, care au fost nevoiți să muncească ani buni pentru a căpăta un renume.

Printre cei menționați de Florin Salam s-a numărat și Jador:  „Eu nu aș vorbi urât de nimeni. Dar când mai vezi pe la televizor sau pe Facebook și când văd că fiecare spune ce vrea, fără niște ani de muncă, fără ani de experiență… Să spui că tu faci, că dregi, că ești. Când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen...”, a explicat Salam, la Taraf TV.

Ce replică i-a dat Jador

Replica lui Jador a venit imediat după vorbele spuse de Florin Salam: „Îmi cer scuze dacă am deranjat cu prezența mea pe locul 1. Sunt legende în țara asta care merită să fie pe locul 1 dar voi decideți cine e pe locul 1 și vă mulțumesc”, a fost o parte din mesajul lui Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest