Florin Salam și Roxana Dobre, gesturi tandre în văzul tuturor! S-au lăsat duși de val în public/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Florin Salam și Roxana Dobre formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton! Chiar si așa, nu de multe ori au fost protagoniștii epsisoadelor tandre în public. Însă de data asta s-au cam lăsat duși de val, iar noi avem dovada.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi amorezi sunt într-o relație de șase ani și deja sunt părinții a trei copii, iar acum sunt pregătiți și de pasul cel mare: căsătoria!

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Roxana Dobre a dezvăluit că se va căsători, la anul, cu „Regele Manelelor”, iar motivul din cauza căruia s-au văzut nevoiți sa tot anuleze evenimentul a fost pentru că mereu a intervenit câte ceva în viața lor: pierderea tatălui ei, pierderea socrului, vorbele urâte adresate familiei sale și câte și mai câte.

„Eu îmi doresc foarte tare, aia civilă nu mă interesează, aia în fața lui Dumnezeu e importantă pentru mine. O să îi iau numele, dar cred că o să rămân și cu numele meu. Vrem să fie pe plajă și nu aici în România. O să fie foarte tare. Având in vedere că va fi pe plajă, vreau două rochii. Una mai de mireasă și una din mătase, la mișto. Eu nu am știut. M-a luat prin surprindere. Nu l-am zăpăcit niciodată cu asta. Am multe inele de logodnă. M-a cerut de la mama”, a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.

Gesturi tandre, în public

Roxana Dobre a vrut să le închidă gura răutăcioșilor care spuneau că lucrurile între ea și Florin Salam nu merg bine, așa că a publicat o serie de imagini cu „Regele”, în timp ce o sărută drăgăstuos pe obraz și pe buze! Iar dovada este în GALERIA FOTO!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest