Florin Salam și Roxana Dobre, nașii fiicei lui Tzancă Uraganu! Imagini de senzație de la botezul fastuos/ VIDEO

 

Petrecere mare în lumea maneliștilor! Tzancă Uraganu și-a botezat fetița, iar părinții spirituali au fost chiar Florin Salam și Roxana Dobre. Astfel că evenimentul nu avea cum să fie altfel decât: senzațional! Iar noi avem toate imaginile!

Tzancă Uraganu are toate motivele să fie fericit! Celebrul manelist a botezat-o pe micuța Anaisa. Și pe cine putea alege ca nași pentru fetiță, dacă nu pe Florin Salam și pe Roxana Dobre. Și așa cum era de așteptat petrecerea a fost una împărătească!

Invitați care mai de care mai speciali, preparate fine și muzică... la discreție. Desigur că evenimentul a fost întreținut de cei mai cunoscuți interpreți de muzică de petrecere.

Florin Salam, nașul de botez al micuței Anaisa, a dat tonul distracției cu cele mai mari hit-uri de manele. Iar dedicațiile au curs fără oprire! Dar „Regele Manelelor” nu a fost singurul care a făcut atmosferă, dat fiind că printre invitați s-au numărat și Adrian Copilul Minune, cât și Sorin Copilul de Aur.

Florin Salam, atacat de Tzancă Uraganu în mediul online

Chiar dacă acum este lapte și miere între cei doi grei ai manelelor, lucrurile nu au stat chiar așa, în urmă cu puțin timp. După afirmațiile dure ale lui Florin Salam în care a atacat noua generație de maneliști, Tzancă Uraganu i-a atras atenția acestuia să îi lase în pace pentru că și el a fost, odinioară, la început de drum. Mai mult de atât, Tzancă a ținut sa puncteze și că „orice cal de cursă lungă ajunge o gloabă”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest