Florin Salam, tată pentru a şasea oară? Detaliul care i-a pus pe toţi pe gânduri/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Conform unor surse apropiate cuplului, se pare că Roxana Dobre este pe cale să îi îndeplinească cea mai arzătoare dorinţă manelistului, acea de a deveni tată, din nou!

Unul dintre detaliile care ne-au pus pe gânduri a fost acela că de fiecare dată când Roxana Dobre iese în oraş, adoptă un stil cu haine mai largi, care parcă sunt menite să acopere... ceva. Şi parcă, parcă, în ultima perioadă s-a mai şi îngrăşat puţin.

Şi dacă aţi crezut că doar despre atâta este vorba, v-aţi înşelat! Florin Salam a postat pe contul său de socializare o fotografie mai veche, dar care sugerează foarte multe, cu el și cu Roxana Dobre, cu burtică de graviduţă.

Ei bine, iată, că în ciuda faptului că s-a spus că relaţia dintre ei a avut mai multe coborâşuri, decât suişuri, iată că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi formează un cuplu destul de sudat. Şi dacă vă întrebaţi când vor face pasul cel mare, Roxana Dobre şi Florin Salam au fost invitaţi în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde au vorbit deschis despre o posibilă căsnicie. 

„Eu nu cred că fac nimic, doar că îmi simte privirea şi îmi simte sufletul. Şi realizează că muncesc foarte mult ca copiii mei să aibă parte de toate. Îi tot spus să aibă răbdare (n.r. despre căsătorie), ca să prind eu liniştea aia de care am nevoie.” a mărturisit Florin Salam, iar în completare Roxana Dobre a spus: „Are noroc că îl iubesc extraordinar de tare. Îl iubesc, îl respect şi mi-am dorit foarte tare, de când l-am cunoscut, să fim o familie foarte frumoasă şi să ne înţelegem extraordinar de mult”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest