Florin Salam, umilință totală pentru unchiul Denisei Răducu! De la ce a pornit conflictul cu Florin Pește

 

Scandal de proporții în lumea maneliștilor! Florin Salam i-a dat umilință totală lui Florin Pește, unchiul Denisei Răducu! Tot războiul a pornit de la bani!

Dacă în urmă cu puțin timp era anunțată o colaborare care va rupe topurile între Florin Salam și Florin Pește, acum nici nu mai poate fi vorba de așa ceva. Mai mult de atât, s-a spus că „Regele Manelelor” a fost cel care l-a convins pe unchiul Denisei Răducu să revină în industria manelelor, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani.

„Daca tot am spus ca ma apuc iar de muzica, am zis sa incep cu No1. In curand piese noi, voce Florin Salam, orchestratie Florin Peste”, postase unchiul Denisei Manelista pe pagina sa personală. 

Dar lucrurile nu stau chiar așa! În cadrul unui live pe contul său de socializare, Florin Salam a dat de înțeles că nu va mai exista nicio colaborare cu Florin Pește. Mai mult, se pare că unchiul Denisei Răducu i-ar datora și o sumă mare de bani manelistului.

„​Florin Pește, ai uitat să vii cum trebuie (face semnul banilor, din mână, n. red.). M-ai pus și pe drumuri aiurea! Nu vrei hituri, Florin Pescălău. Auzi melodia asta cu porumbul, Florin Pește?”, a transmis, într-un live, Florin Salam.

În timp ce Florin Salam făcea live-ul și le aducea la cunoștință urmăritorilor săi că Florin Pește îi datorează bani, pe fundal se auzea o melodie obsecenă de-a lui Romeo Fantastik, care părea a-i fi dedicată unchiului Denisei Răducu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest