Florin Vasilică, la Acces Direct, după ce și-a jignit mama: „Înseamnă că sunt megastarul României!”

 

Artistul a fost uimit de atenția pe care a primit-o din partea mass-mediei după ce i-a adresat cuvinte urâte mamei sale. La Acces Direct, fiul regretatului Liviu Vasilică a încercat se se justifice.

 

Cu nici o săptămână în urmă, presa a vuit după o postare a lui Liviu Vasilică pe facebook, în care își jignea mama. Muzicianul a fost prezent la emisiunea Acces Direct pentru a explica, în exclusivitate, relația pe care o are cu cea care i-a dat viață. Interpretul de muzică populară a mărturisit că, în primul rând, faptul că o postare de-a lui de pe Facebook a ajuns în toată presa din România îl determină se considere megastarul României. De asemenea, Florin Vasilică a afirmat că, oricâte calități ar avea, doar defectele i se văd, în legătură cu postarea care s-a viralizat în cel mai scurt timp.

 

„Dacă am ajuns printr-o simplă postare pe facebook în toată presa din România, înseamnă că sunt megastarul României! Iertați-mi lipsa de modestie. Mi-aș fi dorit ca postările mele legate de salvarea vieții unui copil care avea nevoie de o intervenție pe cord să aibă același impact. Am auzit vorba asta: oricâte calități ai avea, doar un defect de-ai avea, acela se vede”, a spus Florin Vasilică în dialogul cu Mirela Vaida.

 

Florin Vasilică a recunoscut, de-a lungul timpului, că are o relație cât se poate de tensionată cu cea care i-a dat viață. A recunoscut că mama lui n-a fost de acord cu partenera lui de viață, cu care are o relație de pe vremea liceului, de când avea 17 ani.

 

„Sunt niște lucruri din trecut care au lăsat o amprentă pe sufletul meu. Dar traumele respective nu le poate șterge nimeni. Sunt om, am trăirile mele, răbufnirile mele. M-am simțit ușor mai mult lovit în momentul în care s-a pus problema cheii casei mele, în condițiile în care eu nu am cheie de la casa părinților. Eu, prin 2008, am stat foarte mulți ani în chirie, ne-am chinuit foarte mult, deși foarte multă lume nu crede treaba asta”, a explicat băiatul lui Liviu Vasilică.

 

El a mai spus că marca înregistrată cu numele regretatului Liviu Vasilică i-a aparținut mamei sale timp de aproximativ 10 ani. Ulterior, nu a mai vrut să prelungească această marcă, deoarece trebuia să plătească o sumă anual. Florin Vasilică își câștigă în prezent banii din munca sa, din muzica sa, pe care nu a vândut-o niciodată, așa cum chiar el a mărturisit, muzică pe care a oferit-o gratuit publicului

 

Cu o săptămână în urmă, îndrăgitul interpret a scris pe facebook: Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest