Florin Vasilică, primele declarații după ce a fost operat de urgență! Cum se simte artistul acum/ VIDEO

 

Florin Vasilică a fost operat de urgență! Interpretul de muzică populară ne-a oferit primele declarații, după ce a suferit intervenția chirurgicală și ne-a dezvăluit care este starea sa actuală de sănătate.

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din România, Florin Vasilică, se confruntă de ceva timp cu două hernii de disc. Din cauza durerilor groaznice pe care a trebuit să le suporte și a tratamentelor care păreau că nu își mai fac efectul, interpretul a ajuns, de urgență, la spital, pentru a fi operat.

Florin Vasilică, fiul regretatului artist de muzică populară, Liviu Vasilică, ne-a oferit primele declarații după ce a coborât de pe masa de operații. Cântărețul ne-a mărturisit că a suferit o intervenție minim-invazivă și a fost externat imediat după aceasta, iar efectele pozitive ale operației deja au început să se simtă.

Mai mult decât atât, Florin Vasilică este extrem de fericit că nu are nicio interdicție majoră, astfel spectacolele și concertele pe care le avea în program, vor fi susținute, in continuare, de către acesta.

„Am fost nevoit să fac testul de COVID-19. Sufăr de 2 hernii de disc cervicale, pe care am reușit să le țin în frâu până acum. Și le-am dus vreo doi ani de zile, dar au reapărut durerile și a trebuit să apelez la o operație minim-invazivă. Sunt foarte bine. După operație am fost externat, la o oră și jumătate. Efectele acestei operații se va vedea în patru săptămâni. De ieri până astăzi, deja mă simt mult mai bine. M-am confruntat ceva timp cu ele. Am fost pus în situația de a decide ce tip de intervenție voi urma. Recuperarea este foarte simplă. Am doar niște interdicții minore. Nu am voie să fac mișcări bruște.” a spus Florin Vasilică pentru Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest