Florin Zamfirescu a vorbit la Antena Stars despre cele două mari temeri ale sale: „De-asta mi-e frică!”

 

O echipă Antena Stars l-a vizitat pe Florin Zamfirescu cu ocazia onomasticii sale. Care este starea marelui actor retras din activitate și cum privește acesta tot ce se întâmplă acum în lume.

 

Antena Stars a dorit să-i ureze direct „La mulți ani” marelui actor Florin Zamfirescu, așa că o echipă a postului l-a vizitat inopinat la el acasă în ziua de Florii. Prilej cu care maestrul ajuns la 73 de ani a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit, între altele, și de starea sa de sănătate. Hâtru, cum îl știm, acesta a glumit pe seama înaintării în vârstă, spunând că „scârțâie pe la încheieturi balamalele”. El a dezvăluit astfel că probleme de sănătate și-au pus amprenta.

 

„Nu e nicio schimbare, decât când te ridici, când te așezi. Cânt te ridici din pat sau de pe un scaun, scârțâie pe la încheieturi balamalele. Nici măcar nu poți să le mai ungi, că eu am niște interdicții. De exemplu, tortul ăsta l-aș mânca tot dintr-o dată, dar am diabet. Nu am voie să beau alcool. Am o nevastă doctoriță și de asta sunt foarte bolnav”, a declarat Florin Zamfirescu la Antena Stars.

 

Toodată, actorul a recunoascut faptul că are anumite temeri. Se pare că situația creată de războiul din Ucraina îl neliniștește pe acesta, dar și si chinurile prin care trec oamenii când se apropie de momentul final.

 

Mi-e frică de război, mi-e frică de trecerea în moarte, adică momentele alea finale când vezi cum se chinuie un om, cum suferă, cum stă pe patul de spital luni, poate chiar și ani. De asta mi-e frică. În general nu sunt prea fricos. Mi-e frică de ce se întâmplă în lume acum și nu pentru mine, mi-e frică pentru copii, pentru nepoți”, a mărturisit marele actor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest