Florinel a explicat de ce s-a oprit din cântat: „Am greșit și am plătit”

 

Manelistul este încă marcat de incidental de la Craiova din urmă cu câțiva ani și și-a cerut încă o dată scuze de la Vali Vijelie.

 

Florinel a ieșit de ceva vreme din lumina reflectoarelor. El nu a mai scos nicio piesă de o bună perioadă de timp și spune că acest lucru se datorează și incidentului petrecut la Craiova, când a fost filmat în timp ce îl jignea pe Vali Vijelie și pe alți maneliști. Între timp, fostul artist spune că s-a schimbat radical, pentru că s-a așezat la casa lui împreună cu Ioana.

 

„E bine că m-am pus la casa mea, mi-am văzut de treaba mea, m-am schimbat radical, din toate punctele de vedere, au fost și câteva certuri atunci, în perioada aia când o stricasem eu, m-au filmat niște băieți din Craiova și am vorbit foarte urât de câțiva colegi. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Vali Vijelie, pe care îl respectăm și îl iubim, și tuturor celor pe care i-am jignit eu atunci, fiind în perioada mea de glorie”, a mărtursit Florinel, pentru Antena Stars.

 

Dacă în viața sentimentală se simte împlinit, cariera muzicală pare să fi intrat în impas. În fapt, să se fi oprit brusc și asta pentru că manelistul susține că și-ar fi dezamăgit crunt fanii: „Am fost văzut și cum să zic eu, îndepărtat, și se simțea pe oriunde mergeam și se simțea. Eram văzut ca un om rău. Mi-a afectat foarte mult și cariera, pentru că atâția fani aveau alte așteptări de la mine. Am afectat și numele nostru: Florinel și Ioana. Am greșit și am plătit. Am plătit cu vârf și îndesat câțiva ani, pentru că nu s-a mai auzit nimic de noi, nu am mai făcut melodii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest