Florinel de la Vișina, bogat și înainte și după moartea lui Philip Clements! Cât era pensia preotului gay care i-a lăsat tot românului

 

Philip Clements a murit în urma unui stop cardiorespirator, la Spitalul Elias din Capitală. Preotul gay a fost internat sâmbătă de soțul său, Florinel de la Vișina, după ce acesta s-a simțit foarte rău, însă medicii nu l-au mai putut salva. Odată cu citirea testamentului a ieșit la iveală că Florin Marin  s-a îmbogățit peste noapte, dat fiind că este singurul moștenitor al averii clerului britanic, însă nici când trăia soțul său nu o ducea mai rău, dacă este să ținem cont de pensia uriașă pe care o primea lunar!

Pentru că pandemia de coronavirus a lovit pe neașteptate, Florin Marin a rămas fără niciun venit brusc, dar Philip Clements nu l-a lăsat la greu și l-a întreținut până la moarte din pensia pe care o avea, mai precis, din suma de 2.300 de lire, adică 12.433 RON.

Ce avere a moștenit Florin după moartea preotului gay

Chiar dacă Philip Clements mai avea doi frați, se pare că toată averea preotului gay s-a îndreptat în conturile lui Florinel de la Vișina, soțul acestuia. Vicarul britanic i-a lăsat apartamentul de lux dintr-un complex rezidențial din Capitală, în care au locuit împreună încă din luna februarie, cât și mai multe teernuri.

Pe lângă toate cele menționate, Florin Marin va beneficia și de asigurările pe care le avea Philip Clements, cât și pensia de 120 de milioane lei vechi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest