Fost concurent „X Factor”, violator în serie! Își filma victimele și ce le spunea era de un sadism înfiorător!

 

Un fost concurent al concursului muzical „X Factor” a comis fapte oribile, timp de 22 de ani! Bărbatul a fost arestat și condamnat după ce a violat nouă femei și le-a filmat în timp ce le supunea la chinuri greu de imaginat. Iar ce le spunea era de un sadism înfiorător.

Phillip Blackwell, în vârstă de 56 de ani, a participat la concursul muzical „X Factor” din Marea Britanie. Deși la audiții a fost etichetat drept un bărbat charismatic și talentat, în spatele imaginii se afla un adevărat monstru!

Timp de 22 de ani, bărbatul a agresat sexual nouă femei, pe care le-a filmat în timp ce le viola. Mai mult decât atât, le lipea bandă adezivă pe ochi ca să nu vadă cine le face rău.

Ce le spunea victimelor

Pe baza descrierilor făcute de victime, Phillip Blackwell era un om „calculat și calm” și le spunea victimelor sale „să se bucure de el”, în timp ce le viola. Potrivit surselor din presa internațională, bărbatul își alegea victimele cu grijă, le răpea, le urca în mașină cu forța, după care le agresa sexual.

O victimă a fostului concurent „X Factor” a dezvăluit că bărbatul i-a spus înainte sa o violeze că „Dacă aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta”.

Mai mult de atât, ca să își împiedice victimele să depună plângere la Poliție împotriva lui, bărbatul le spunea că știe unde locuiesc acestea și nu va ezita să le caute și să le facă rău dacă vor alerta autoritățile.

A primit o condamnare drastică

Phillip Blackwell va primi închisoare pe viață, după ce a fost declarat vinovat pentru 31 de infracțiuni sexuale, printre care viol, tentativă de viol și mai multe tipuri de agresiuni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest