Fosta amantă răspunde acuzațiilor făcute de Carmen, soția lui Vali Vijelie: "Eu în acest moment sunt fericită!"

 

Carmen, soția lui Vali Vijelie, a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că ea este singura soția a cântărețului și susține că Mihaela Staicu a fost cea care s-a băgat peste relația ei.

Soția lui Vali Vijelie a mărturisit că nu înțelege motivul pentru care amanta a declarat tocmai acum evenimentele din trecut. Mihaela Staicu susține că nu am vrut să aducă această discuție, însă a fost întrebată în cadrul unei alte emisiuni despre viața personală.

Fosta amantă a lui Vali Vijelie a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că ea are o relație în acest moment și că este fericită cu partenerul ei de viață.

''Eu în acest moment sunt fericită, eu am viața mea, eu sunt cu cineva. Eu și iubitul meu suntem foarte fericiți. Eram la o emisiune și acolo mi s-a propus să dau un interviu. Deci m-au luat prin surprindere, eu nu am știut că o să mă intrebe de viața mea personală și de legătura cu Vali Vijelie. Asta s-a întâmplat acum 30 de ani. Eu sunt o doamnă, nu vreau să jignesc pe nimeni.'', a declarat Mihaela Staicu, în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest