Fosta asistentă TV, Cristina Pană, în război total cu tatăl fetiței ei: „Ești un ignorant iresponsabil și agresiv”

 

A dispărut din lumina reflectoarelor, a devenit mamă, dar a primit o mare lovitură! Fosta asistentă TV, Cristina Pană lansează acuzaţii dure la adesa bărbatului iubit! E război total, pe bani mulţi! Iar noi avem detaliile noii telenovele, dar şi amănunte picante din trecutul tumultuos al domnișoarei de oraș!

Este scandal mare în showbiz! Asta după ce o fostă fată de oraș, cuminițită de un avocat celebru în Capitală, face acuzații grave la adresa lui. După ce ani la rând a făcut deliciul publicului, Cristina Pană a dispărut din lumina reflectoarelor, s-a liniștit și a devenit mamă, însă acum acum a primit o mare lovitură din partea tatălui copilului.

Mai exact, Cristina Pană îl acuză pe fostul soț că nu se interesează de fiica sa și că nu îi plătește pensie alimentară. Și mai mult decât atât, că ar fi fost agresiv în timpul relației!

Domnule avocat, cum poți să dormi noaptea? Liniștit? De ce nu plătești pensia alimentară pentru copilul tău? Nu ai bani? Dar să plătești ratele la Porsche ai bani? Să pleci în vacanțe la Miami, Mykonos, Ibiza și multe altele ai bani, domnule avocat? (...) De ce să mai tac și să ascund faptul că ești un ignorant iresponsabil și agresiv pe deasupra? Nu-ți mai bate joc de copilul tău, că tu m-ai rugat să ți-l fac și nu merită ea să îți bați joc de copilăria ei. Eu mă descurc cu ea și oricând o să fie bine cu mine pentru că eu am pus 150% din mine, dar tu?”, au fost dezvăluirile Cristinei Pană, ajunsă la capătul puterilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest