Fostă asistentă TV, jignită și bătută de tatăl copilului ei: „Am suferit ca un câine. Vreau dreptate!”/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

O celebră fostă asistentă TV a ajuns la capătul puterilor, după ce tatăl copilului ei a maltratat-o, iar acum nu vrea să își asume responsabilitatea pentru fetița pe care o au împreună!

Cristina Pană, căci despre ea este vorba, a izbucnit în lacrimi, în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”, unde a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite în timpul mariajului cu Ionuț, bărbatul pentru care a decis să renunțe la viața din lumina reflectoarelor și să se dedice în totalitate faniliei.

Cristina Pană îl acuză pe fostul soț de agresiuni șocante, cât și pentru neasumarea responsabilității în ceea ce o privește pe fiica pe care o au împreună.

”S-a terminat foarte greu și foarte urât. Ca un câine am suferit, fără să greșesc abolut deloc față de acest om. Am fost hărțuită, jignită, înșelată, mințită, agresată. Am ținut ascuns și nu am spus nimic, nici măcar mamei mele, nu am spus nimic din tot ceea ce se întâmpla și îmi făcea acest om. Nu mai pot, efectiv nu mai pot. Cât poate să ducă un om? A venit momentul să spun adevărul! Este o piatră grea pe care o port de prea mult timp și trebui să îi dau drumul, pentru că prea mult timp am fost și mamă și tată.”, a spus Cristina Pană.

Printre lacrimi, fosta asistentă TV a mărturisit că din rușine nu a scos la iveală supliciul prin care a trecut, însă acum a ajuns la capătul puterilor și este mai hotărâtă ca niciodată să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Cristina Panaă a lansat acuzații grave împotriva fostului soț și din cauza comportamentului pe care acesta îl are față de fiica sa. Șatena suștine că Ionuț nu i-a plătit pensia alimentară copilului său, constant, așa cum ar fi trebuit, iar suma pe care ar trebui să o încaseze lunar este una modică, comparativ cu salariul lui de mii de euro.

„Să-i plătească pensia alimentară din urmă și să-i mărească aceste pensie care este o jignire. 1.000 de lei pe lună, în condițiile în care el câștigă câteva mii bune pe lună, de euro! Vreau să se facă dreptate pentru mine și copilul meu, atât. Acest om care și-a dorit un copil, cu care am un copil, cu care am fost căsătorită, căruia i-am dat bani ca să-i salvez firma, mulți bani, 20.000 de euro, acest om s-a întors în totalitate împotriva mea și nu împotriva mea, dar s-a întors împotriva copilului meu. El nu vrea să-i dea pensie alimentară, nu vrea să-i dea nimic, nu vrea să-i dea bani. Cum nu ai bani tu, domnul avocat? Plătești chirie 5.000 de euro pe lună! La noua ta mașină plătești 2.000 de euro pe lună și acum și-a mai deschis încă o firmă. Are bani. De ce își bate joc de copilul meu? Nu-i dă! Nici ăia 1.000 de lei!” a mai spus Cristina Pană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest