Fosta cumnată a lui Alin Gălăţescu, medic în spitalul din Suceava! Situația reală despre cele 92 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus! VIDEO

 

Fosta soție a lui Alin Gălățescu, Simona Semen se află într-o situație disperată din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi tremură fiecare centimetru de cor și, îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta este doar o răceală, să înțeleagă că este un virus teribil.”, au fost câteva dintre gândurile scrise de femeie, în cadrul mesajului terifiant de pe pagina sa personală.

Sora acesteia este medic oncolog la Spitalul din Suceava, care s-a închis din cauza faptului că 92 de cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus. Situația este și mai dramatică cu cât medicii nu ar fi dispus de echipamentele necesare pentru protecție și ar fi luat contact direct cu pacienții infectați.

„Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” au fost cuvintele pe care Simona Semen le-a auzit de la sora ei și, care au cutremurat-o.

Femeia face un apel disperat la oameni să stea în casă și să măsurile luate de autorități. Oameni, precum sora ei, nu au de ales decât să lupte cu virusul pe care cadrul medical l-a contactat.

Mai mult decât atât, Alin Gălățescu s-a trezit cu pagina de Facebook blocată, după ce a prezentat detaliile referitoare la starea fostei sale soții, a fostei sale cumnate, cât și a situației a Spitalului din Suceava, unde 92 de cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus.

Celebrul designer a intrat în legătură directă la Star News unde a vorbit despre ce se întâmplă în momentul de față. „În România cenzura a început sa funcționeze perfect. Dimineață la 8 jumate, mi-au spus că 7 zile nu mai am voie să postez nimic și când am intrat în acele elemente să le spun ca au greșit, mi-au spus că din cauza situației cu coronaviruslui nu au băgat încă termenii. Eu am shareuit postarea fostei soții și iată că începe ca adevărul să fie ascuns." a fost o parte din interviul oferit pentru Antena Stars de Alin Gălățescu. Pentru a asculta, în totalitate, adevărul despre ce se întâmplă în spitalul din Suceava, dați play clipului de mai jos. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest