Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, dezvăluiri șocante din relația cu actorul: „M-a pus să fac avort”

 

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a scos la iveală detalii cutremurătoare din intimitatea relației cu actorul! Cristina a dezvăluit că acesta a pus-o să facă avort și a vorbit cu lux de amănunte despre motivul real al despărțirii dintre cei doi.

Cristina Canela a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce a dus, de fapt, la ruperea relației dintre ea și Costin Mărculescu! Fosta iubită a regretatului actor a mărturisit că decizia de a întrerupe orice fel de legătură cu el a fost luată luată după ce acesta i-a cerut să facă avort.

Și deși regretatul actor a încercat să se reîmpace cu ea, Cristina a dezvăluit că dezamăgirea a fost atât de mare, încât nu a mai putut forma un cuplu cu acesta.

„Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. (...) M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a spus Cristina Canela pentru Click!.

Mai mult de atât, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care actorul i-a cerut să facă avort. Se pare că argumentul defunctului a fost acela că încă nu este pregătit sa devină tată și îi era teamă de responsabilitate.

„Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. (...) A fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest