Fosta iubită a lui Jador, acuzații grave la adresa artistului: “Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă total!”/ VIDEO

 

Ella Tina a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui Jador, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars. Bruneta a dezvăluit că artistul s-a numărat printre cei care i-au pus bețe în roate în cariera muzicală și mai mult decât atât, că manelistul ar fi avut foarte multe crize de gelozie în ceea ce o privește, fără să îi fi dat vreodată vreun motiv.

Ella Tina a votbit despre motivele care au dus la despărțirea de Jador și a explicat de ce crede că fostul iubit nu are deloc succes în dragoste. Potrivit spuselor ei, artistul este o persoană extrem de geloasă în relație, astfel că cea care alege să îi fie parteneră se va confrunta cu foarte multe momente tensionate.

Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul ... nu știu ce a fost la mijloc.”, a spus Ella.

Mai mult decât atât, Ella a mărturisit că Jador îsi schimbă atitudinea radical în momentul în care este filmat și devine un alt om. Bruneta a mai spus că artistul este o fire orgolioasă, numărându-se printre oamenii care au intervenit pentru a-i face rău pe plan profesional, lucru care a dus la excluderea ei din mai multe proiecte.

“Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (...) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu. (…) Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest