Fosta iubită a lui Victor Slav, atac dur la adresa ispitelor de la Insula Iubirii! Nicoleta a contraatacat VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Este război în showbizul românesc! Fosta iubită a lui Victor Slav, atac dur la adresa ispitelor de la Insula Iubirii. Nicoleta, cea mai cunoscută ispită, a luat atitudine şi a desfiinţat-o pe Bombardieră.

Fosta lui Slav iese la atac. Întrebată dacă vrea să participe în calitate de ispită, Bombardiera nu doar că refuză, dar dă şi de pământ cu ispitele. Iar asta pentru că fosta iubită a lui Victor Slav, încearcă să se ţină departe de apariţiile televizate, în ciuda faptului că, aşa cum afirmă, ar avea foarte multe de zis.

"În niciun caz nu aş putea să particip la aşa ceva. Fix ce vă spuneam aseară, unele se propulsează în TV cu mahalagisme şi mă abţin sa spun cu mai ce. Mai rău este că aceste "femei" sunt luate drept exemplu pentru tinerele din ciua de astăzi. Trist. Ne aşteaptă vremuri..." a scris fosta iubită a lui Victor Slav pe o reţea socială.

Iar Nicoleta, ispita supremă de la "Insula Iubirii" nu a stat mult pe gânduri şi a contraatacat! Frumoasa blondină a satirizat-o în ultimul hal! S-a luat de aspectul tunat pe care îl are fosta iubită a lui Victor Slav, ba chia mai mult – a supranumit-o chiar şi "gâscă beată".

Cum se va încheia oare războiul de proporţii dintre cele două, rămâne de văzut! Până atunci, daţi play clipului de mai jos, să vedeţi reacţia Nicoletei la adresa vorbelor Bombardierei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest