Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva propriului ei fiu! Ce s-a întâmplat între cei doi VIDEO

 

Narcisa Balaban face ce face și iarăși este implicată într-un scandal de proporții. De data aceasta, bruneta se află în plin război cu propriul ei fiu, Velcu Nicușor și a cerut chiar și un ordin de protecție împotriva lui.

În trecut, de fiecare dată când a fost implicată în scandal, Narcisa Balaban izbucnea în lacrimi și îi lua apărarea fiului ei, însă acum a ajuns chiar ea să se teamă de fiul ei.

”Nu știu ce vor, nu suntem datori la ei, nu avem să le dăm bani, nu avem nicio legătură cu ei, nu știu ce vor de la noi. L-au agresat să arate ei că sunt cineva. Deci nu a venit pur și simplu unul să sară la băiatul meu, au venit la grămadă, cu mic, cu mare. E foarte grav, nu rău”, povestea Narcisa pe atunci.

Dar asta nu este tot, căci nu doar Narcisa Balaban a cerut ordin de protecție împotriva lui. Același lucru l-au făcut și fosta lui iubită, alături de care are doi copii, dar și mama acesteia. Femeia l-a acuzat pe fiul Narcisei Balaban că i-a agresat fiica și că a amenințat-o cu moartea.

Pe atunci, Nicușor a primit interdicție timp de șase luni să se mai apropie de mama copiilor lui. De asemenea, instanța a decis ca Nicușor trebuie să urmeze un tratament de specialitate, dar și consiliere psihologică, pentru că era dependent de alcool.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest