Fosta lui Horia Tecău, într-o nouă relație cu un fotbalist celebru! Ce a făcut după separarea de tenismen/ VIDEO

 

Știm ce a făcut frumoasa Natalia după separarea de Horia Tecău. Nu a stat să plângă în pumni prea mult despărțirea, ci s-a cuplat cu un fotbalist celebru și împreună au fugit pe o insulă de lux.

Fosta iubită a celebrului tenismen român, Horia Tecău este izolată pe o insulă exotică. Natalia se bucură în fiecare zi de plaja și de razele soarelui. Ba chiar mai mult, blondinei îi place să surprindă fiecare moment cu fotografii incendiare în care își etalează corpul de invidiat.

Locul superb în care se află Natalia este San Barths, o insulă exotică din Caraibe. Bomba sexy este cazată chiar lângă plajă, camera sa având vedere la mare. Mai mult de atât, diva se bucură și de o piscină imensă unde se poate relaxa în voie.

Horia Tecău și Natalia au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Relația cu brazilianca este singura pe care tenismenul și-a asumat-o în ultimii ani. Dar din păcate Horia și Natalia au decis să meargă pe drumuri diferite, în toamna anului 2019.

„Este un om frumos. Avem multe lucruri în comun, am ieșit împreună, dar am rămas prieteni. Fiecare dintre noi își desfășoară activitatea într-o altă parte a lumii, fiecare are cariera lui și nu reușeam să ne vedem suficient de des și când nu poți asta, te deconectezi la un moment dat pentru că ai nevoie de timp petrecut împreună.” spunea Horia Tecău, în urmă cu ceva timp despre despărțirea de Natalia.

Pandemia de coronavirus nu a prins-o singură pe frumoasa braziliancă, ci împreună cu Ezequiel Lavezzi, un jucător de fotbal plin de bani. Fobalistul s-a retras din echipa în care a jucat și a plecat pe aceeași insulă unde se află și fosta lui Tecău. Cu toate acestea, Natalia nu a dorit să oficializeze relația... deocamdată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest