Fosta Miss World România a dat lovitura peste Ocean! S-a căsătorit cu unul dintre cei mai tari milionari ai planetei/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Povestea fabuloasă a româncei care a dat lovitura peste Ocean. A plecat în America pentru a-și îndeplini visul secret din copilărie, iar acolo a tras lozul câștigător. Și-a cunoscut prințul. Și nu orice fel de prinț, ci unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Iar la scurt timp l-a și făcut tătic.

Lavinia Postolache, fosta Miss World România și-a petrecut ziua de naștere într-un mod foarte discret. Alături de soțul ei și de micutul lor. Și știți că se spune că atunci când trece un an devii melancolic din cauza de vremurilor apuse. Ei bine, nu este și cazul Laviniei, care trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Lavinia Postolache este cea mai norocoasă româncă din America și pe bună dreptate, căci se învârte doar în cercurile exclusiviste de la Hollywood. Participă doar la petrecerile superexclusiviste ale celor mai cunoscuți actori, alături de starurile peste Ocean.

Lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată în momentul în care a fost admisă la Academia de Film din New York, căci atunci a început să trăiască filmul american. A avut răbdare multă și foarte mult noroc pentru a reuși în lumea cinematografiei de la Hollywood.

Iar de acolo totul s-a schimbat! A intrat în contact cu marile celebrități ale lumii și tot acolo, și-a cunoscut și soțul, care îi este suflet pereche!

În urmă cu câțiva ani, Lavinia Postolache s-a căsătorit cu un milionar francez, căruia i-a dăruit și un moștenitor, iar el o tratează ca pe o regină. Bogătașul îi pune lumea la picioare, iar românca are parte de tot ce și-ar putea dori o femeie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest