Fosta Primă Doamnă a Franței, amor nebun și cu tatăl, și cu fiul! Totul despre povestea scandaloasă!

 

Fosta Primă a Franței a fost implicată într-un triunghi amoros, care a ieșit la iveală grație romanului publicat de fostul ei iubit, Raphael Enthoven. Potrivit detaliilor spumoase, Carla Bruni a fost protagonista unei povești scandaloase și unei vieți zbuciumate!

Romanul scris de fostul iubit al Carlei Bruni, „Le Temps gagne” a scos la lumină o poveste de amor halucinantă! Raphael Enthoven a povestit cum și-a părăsit „nevasta cu față de cal” pentru a pune mâna pe iubita tatălui său.

Jean Paul Enthoven a fost partnerul fostei Prime Doamne a Franței o scurtă perioadă de timp, până când aceasta l-a părăsit pentru fiul lui. Deși povestea lor de dragoste scrisă negru pe alb a atras foarte multe păreri și comentarii, cu atât mai mult cu cât el a divorțat de soție pentru mama vitregă, Carla Bruni nu a părut deloc jenată de situație, invocând ca motiv faptul că nuumele ei nu a apărut niciodată în carte, chiar dacă a fost prezentată drept „Beatrice”.

După apariția romanului, Raphael Enthoven a fost renegat de tatăl său

La scurt timp după apariția cărții, Jean Paul Enthoven, în vârstă de 71 de ani și-a renegat public fiul pentru povestea care a fost îngropată în familie de atâția ani și pe care a scos-o în relief, din nou.

Nu-mi place ca viața oamenilor să fie dezvăluită astfel în public… De ce trebuie să fim eu și ai mei subiectul unor astfel de tratamente bazate pe indiscreție și denigrare? Are cineva dreptul să smulgă măștile de care fiecare dintre noi am putea avea nevoie fără consimțământul nostru și doar pentru propria plăcere?", s-a întrebat, retoric, Jean-Paul Enthoven, citat de Le Figaro.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest