Fosta soție a lui Alin Oprea a luat la bătaie portarii unui liceu! Imagini șocante/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Fosta soție a lui Alin Oprea a fost filmată în timp ce a luat la bătaie portarii unui liceu! Imaginile de-a dreptul șocante cu Larisa au fost făcute publice în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Fosta soție a lui Alin Oprea a făcut un scandal monstru chiar în incinta liceului în care învăța unul dintre copiii ei. Era zi de serbare, iar totul a început să o ia razna în momentul în care gardiernii din cadrul instituției de învățământ nu le-au permis soților Oprea să intre în școală.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Alin Oprea a mărturisit că portarii liceului au avut un motiv bine întemeiat să nu le permită accesul, dat fiind că în urmă cu puțin timp fusese un scandal cu tentă sexuală, astfel că nimeni nu putea intra în instituție dacă nu avea actul de identitate asupra lui.

„Era serbarea copilului, eu venisem să intru și mi s-a explicat că nu poate intra nimeni fără buletin și paza era întărită. Așa erau regulile”, a povestit Alin Oprea.

Un paznic a leșinat în urma loviturilor aplicate de fosta soție a lui Alin Oprea

Deși Alin Oprea fusese recunoscut de unul dintre paznici, acesta i-a spus că tot nu îl pot lăsa să intre fără buletin, pentru că procedura îl împiedică. Fără să stea pe gânduri, artistul s-a urcat în mașină și s-a dus acasă pentru a-și lua actul de identitate, însă la întoarcere a venit însoțit de Larisa care voia să îi dovedească faptul că va reuși să intre și fără buletin.

„Când am ajuns acolo, ceea ce ați văzut. N-aveai ce să intervii că oamenii nu erau ei agresivi, ei stăteau și erau agresați. Ce era să fac, să intru și eu și să le dau și lor?”, a mai spus Alin Oprea.

În urma loviturilor aplicate de fosta soție a lui Alin Oprea, unul dintre paznici a căzut și s-a lovit cu capul de calorifer, leșinând pe loc. la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD pentru a-i acorda primul ajutorul omului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest