Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, într-o relație cu Vincenzo Aiello de la Chefi la Cuțite! Primele declarații ale Antoniei!

 

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, fostul concurent de la “Chefi la Cuțite” formează noul cuplu din lumea mondenă românească! Relația lor a fost confirmată chiar de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu! Ce a spus blondina despre povestea de dragoste pe care o trăiesc?

După ce în ultima perioadă au tot publicat poze împreună, semn că și-au asumat relația pe care o au, urmăritorii celor doi au vrut să stie cât mai multe detalii din intimitatea relației lor. Astfel că Antonia Ștefănescu a fost contactată de reporterii Spynews.ro, cărora le-a confirmat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vincenzo Aiello.

Totodată, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a mărturisit că deși și-a asumat relația cu fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”, își dorește ca relația lor să fie una discretă, departe de ochii curioșilor.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Stefănescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cine este Vincenzo Aiello

Vincenzo Aiello s-a remarcat în cadrul emisiunii culinare “Chefi la Cuțite”, unde a făcut senzație în echipa lui Cătălin Scărlatescu. Bărbatul în vârstă de 31 de ani este nepotul lui Joshua Castellano și s-a mutat în România in urmă cu șase ani.

”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo Aiello, la Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest