Fosta soţie a lui Dan Condrea, dezvăluiri bombă! "Sentimentele mele pentru el nu mai contează acum, el e mort"

 

Prima soţie a lui Dan Condra a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Stars. Femeia a făcut mărturisiri incredibile.

Chiar şi după înmormântare, decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, stârneşte nenumărate controverse legate de trecut, dar şi despre impactul ce i-a pus capăt vieţii. Fosta lui soţie, Laura, a făcut dezvăluiri exclusive pentru repoterii Antenei Stars.

"Orice om cu bani în România are foarte mulţi duşmani. Orice om foarte bogat atrage atenţia şi evident şi un grad de antipatie. În momentul în care a ieşit de la Parchetul General, mi s-a părut că nu se mai putea ţine pe picioare. Era distrus psihic. Am filmat, pur şi simplu se clătina, nu mai mergea drept. A spus 'lăsaţi-mă vă rog în pace' şi am crezut că era să leşine. Eu am avut sentimente frumoase şi faţă de el şi după divorţ. M-am căsătorit din dragoste şi împotriva voinţei părinţilor mei. Până în ultima clipă îi suna pe părinţii lui Condrea Dan să nu mai facem cununia religioasă. L-am iubit foarte mult şi setnimentele mele nu s-au schimbat. Sentimentele lui, faţă de mine, doar el le ştie", a mărturisit femeia îndurerată.

Dan Condrea a divorţat de fosta sa soția lui Laura în 2009. Cei doi au fost colegi la Facultatea de Medicină şi s-au căsătorit în 1994. Ei aveau împreună o fiică de zece ani, care însă locuia cu patronul de la Hexi Pharma. Pe drumul pe care s-a produs accidentul, Dan Condrea ar fi trebuit să ajungă să-şi ia copilul care stătuse la fosta soţie peste weekeend.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest