Fosta soție a lui Ionel Ganea, detalii exclusive despre divorț! Ce a spus despre partaj: „Este obligat să plătească”

 

Dana Iaru oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre divorțul de Ionel Ganea! Fosta soție al antrenorului a dezvăluit cum s-au desfășurat lucrurile, dar și ce se așteaptă să primească acum după ce actele au fost semnate!

După un proces lung și anevoios, Ionel Ganea și soția sa au divorțat. În urma deciziei magistraților Judecătoriei Făgăraș, fostul fotbalist trebuie să îi plătească fostei partenere de viață 5.000 de lei lunar, însă Dana Iaru se îndoiește că va intra în posesia banilor fără să facă un pic de... scandal.

„El este obligată să îmi plăcească, dar să vedem. La tupeul pe care îl are, sunt ferm convinsă că nu o să primesc nimic. Atât am cerut, atât mi-a admis. 5000 de lei. (...) I-am oferit foarte multe variante și nu a acceptat niciuna și atunci mă văd nevoită să fac partajul că așa mi se pare corect și moral. Este vorba de casele, despre terenurile, despre mașini. Nu îmi permit să îi las totul lui.” a spus Dana Iaru pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, deși neînțelegerile cu Ionel Ganea atinsese cote maxime, faptul că deja s-a luat o decizie definitivă în ceea ce privește divorțul de fostul soț nu a făcut-o mai fericită pe Dana Iaru care a mărturisit că a avut chiar un moment de tristețe.

„Miercuri a fost. Nici măcar nu mă așteptam, mă așteptam să respingă ambele apeluri ținând cont de influența pe care o are și de lucrurl care s-a întâmplat până acum. Într-un fel m-am bucura tare pentru admiterea rentei viagere pentru că 24 de ani nu am lucrat, dar într-un fel am fost tristă pentru că mă așteptam să fiu căsătorită toată viața” a mai spus fosta soție a lui Ionel Ganea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest