Fosta soție a lui Kamara a făcut videochat ca să strângă bani pentru operațiile fiului ei: „Nu e cum crede lumea”

 

Kamara și fosta soție luptă cu toate armele ca să îi ofere fiului lor o șansă la o viață normală! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, fosta soție a artistului a dezvăluit că a fost nevoită să facă și videochat pentru a putea strânge suficienți bani pentru intervențiile micuțului său.

Visul cel mai mare al lui Kamara și al fostei soții este ca micuțul Leon să poată merge și să își poată trăi viața ca un copil normal. Dar este un vis costisitor, care implică foarte multe intervenții chirurgicale și cheltuieli mari de spitalizare. Chiar și așa, cei doi nu s-au dat bătuți nicio clipă și au încercat să găsească fel și fel de soluții ca fiul lor să poate avea o șansă la normalitate.  

Fosta soție a lui Kamara a marturisit că nu îi este rușine că a început să facă videochat, mai ales că la mijloc este vorba de sănătatea micuțului ei. ”Sunt un om asumat. Mă gândesc la ce e bine pentru el și trebuie să mă asigur într-un fel că e ok și pot să duc asta în spate.”, a spus ea la Antena Stars.

Bruneta a ținut să precizeze că în ciuda banilor ușor câștigați, stresul și presiunea pe care le-a simțit pe umeri au compleșit-o la un moment dat, dar a încercat să se detașeze de tot ce simțea, pentru a putea obține sumele de care avea nevoie micuțul Leon.

”Nu este cum își imaginează toată lumea, te dezbraci și gata vine banul. Trebuie să vorbeși mult, să glumești, să fi veselă, lucrul care e greu, ...8 ore pe noapte. Am încercat să fiu eu însămi, știam ca e un rol și mă detașam de persoana mea”, a mai spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest