Fosta soție a lui What’s Up a trecut peste divorțul de artist? Cu cine s-a afișat Simina, în plină zi/ VIDEO

 

Simina, fosta soție a lui What’s Up a trecut prin dezamăgirea vieții ei după divorțul de What’s Up. Chiar dacă preț de nouă ani de zile, au fost protagoniștii unei frumoase povești de dragoste, cei doi au decis să  îi pună punct, invocând ca motiv instaurarea monotoniei și obișnuinței în relație.

Astfel că Simina s-a concentrat pe carieră, așa cum a și promis că o va face și din imaginile oferite de paparazzii Spynews.ro vedem că are și cine să o ajute! Fosta soție a lui What’s Up a fost surprinsă în prezența lui Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe.

Și chiar dacă nu avem suficiente detalii care să confirme faptul că Simina și Max formează un cuplu, cert este că dinamina relației lor este destul de... apropiată. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce transportau materiale la o firmă din București, după care au vizitat și un cămin de bătrâni.

Un mic incident a disturbat, însă, liniștea celor doi... prieteni. În momentul în care a ieșit din mașină, Max a închis destul de agresiv portiera automobilului, gest care a deranjat-o vizibil pe Simina. Chiar și așa, ulterior lucrurile s-au calmat între cei doi, iar a doua zi au plecat și la cumpărături, întocmai ca un cuplu, deși nu au lăsat să se vadă asta. Iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, dați play clipului de mai jos cu imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest