Fosta soţie a lui What’s Up, primele declaraţii după ce a aflat de noua iubită a artistului! Ce a spus Simina

 
+2 click pentru
galerie

Divorţul lui What’s Up de cea care i-a fost alături timp de nouă ani a picat ca o bombă în showbiz-ul românesc. Dup a ce au luat-o pe drumuri separate, artistul s-a afişat la braţul altei femei, cu care şi-a făcut şi un tatuaj comun. Acum, Simina a oferit primele declaraţii legate de noua relaţie a fostului partener de viaţă.

Simina Costea a mărturisit că ştia de noua relaţie a lui What’s Up cu noua sa iubită, Alice Badea. Contrar aparenţelor, fosta soţie a artistului cunoştea situaţia de ceva timp, având în vedere că decizia rupturii dintre cei doi nu a fost de pe azi, pe mâine.

„Fiecare trebuie să comenteze pentru el. Din fericire, eu nu îl mai reprezint pe el, mă reprezint pe mine. Contrar așteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri”, a declarat Simina, la o emisiune TV.

Noua iubită a lui What’s Up, pusă pe tavă chiar de fosta soţie a artistului

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiaţi ai artistului, potrivit Click.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest